Megakillen : Grymma Grabben slår till

Olczak, Martin

| 2009

Flag from sv

63


Superskurken Grymma Grabben dyker plötsligt upp från ingenstans och ställer till det rejält för Megakillen. Melker, Molly och Zeppelin måste snabbt komma på världens bästa superhjälteplan om de ska lyckas stoppa honom.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Betyg

Jätte lik Lasse Maja och det handlar om att Knut T. Coltmans papper svävar bort mellan skorstenarna och över trädtopparna. Molly och Melker fånga pappret Melker blir en superhjälte och fånga pappret och gav tillbaka det till Knut T. Coltmans. Jag tyckte at boken var rolig och spännande.

Betyg

Jätterolig, jättespännande och jättebra tycker mina barn om "Megakillen- den stora hemligheten" av Martin Olczak och Anna Sandler. Jag håller med! Den är rolig, spännande utan att vara läskig, och den har ett väldigt bra språk. Boken handlar om Melker som löser spännande fall tillsammans med Molly och kråkan Zeppelin. Vi läste boken högt tillsammans, men boken passar utmärkt att läsa själv för barn i 7-10-årsåldern. Många skratt blev det! Vi ser fram emot att läsa nästa bok om Megakillen som står i bokhyllan och väntar.

Betyg

Den här boken heter megakillen och
förfataren heter
artin oizak. Den här boken handlar om
en kille som har en lilasyster och en kråka. Han heter Melker och i hemlighet så heter han Megakillen. Megakillen gör olika hjältedåd hella tiden . Jag tycker den är bra så jag ger den en femma .
Den var spännande och lite roligt.

Betyg

den här boken var bra