Megakillen : en stjärna på teatern

Olczak, Martin

| 2009

Flag from sv

63


Det här blir Megakillens absolut svåraste fall att lösa. Det ska bli galapremiär på Småtorps-teatern och alla i stan är förväntansfulla. Plötsligt ser många hur den stora skådespelerskan Betty Boström stjäl teaterkassan och alla blåbärsmuffins. Men är det verkligen hon? Mycket kan hända på en teater ? Det är tur att Melker har Molly och Zeppelin. Se en film om Megakillen här:

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Betyg

Jätte lik Lasse Maja och det handlar om att Knut T. Coltmans papper svävar bort mellan skorstenarna och över trädtopparna. Molly och Melker fånga pappret Melker blir en superhjälte och fånga pappret och gav tillbaka det till Knut T. Coltmans. Jag tyckte at boken var rolig och spännande.

Betyg

Jätterolig, jättespännande och jättebra tycker mina barn om "Megakillen- den stora hemligheten" av Martin Olczak och Anna Sandler. Jag håller med! Den är rolig, spännande utan att vara läskig, och den har ett väldigt bra språk. Boken handlar om Melker som löser spännande fall tillsammans med Molly och kråkan Zeppelin. Vi läste boken högt tillsammans, men boken passar utmärkt att läsa själv för barn i 7-10-årsåldern. Många skratt blev det! Vi ser fram emot att läsa nästa bok om Megakillen som står i bokhyllan och väntar.

Betyg

Den här boken heter megakillen och
förfataren heter
artin oizak. Den här boken handlar om
en kille som har en lilasyster och en kråka. Han heter Melker och i hemlighet så heter han Megakillen. Megakillen gör olika hjältedåd hella tiden . Jag tycker den är bra så jag ger den en femma .
Den var spännande och lite roligt.

Betyg

den här boken var bra