Medelålders Plus

Finns det något att skratta åt efter pensionen? Den som tvivlar på den saken ska absolut läsa Medelålders Plus, Sven-Bertil Bärnarps varmt mänskliga skämtserie om ett pensionerat par och deras vardagsliv med barn, barnbarn och vänner. Medelålders Plus har de senaste åren lockat en stor och växande läsekrets via publicering i Dagens Nyheter och en rad andra dagstidningar. Den huvudsakliga målgruppen för Medelålders Plus må vara en bit till åren kommen, men tycker fortfarande om att kunna skratta igenkännande åt livets förtretligheter och glädjeämnen. Format: 215 x 230 mmMjukband

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Felicia Dahlqvist

2014-10-17

Betyg

Rolig och charmig, det första seriealbumet med Medelålders plus. Passar mig perfekt som pluggar och inte egentligen orkar läsa men vill läsa. Underhållande!

Eyez Only

2010-10-09

Betyg

Söt gammal farbror och hans söta fru och allt som hör till det stillsamma, trivsamma pensionärslivet. Faktiskt oväntat bra! Ser fram emot tvåan.

Kenneth Olausson

2009-12-25

Betyg

En varmhjärtad bagatell - nästan som en informationsbroschyr från Socialstyrelsen riktad till oss som snart går in i pensionärsdimman.