Mbappé äger

Mugford, Simon

| 2020

Få superkoll på din favoritspelare! Perfekt bok för att snärja motvilliga läsare som älskar fotboll. Få koll på målstatistik, instagramföljare, antal hattricks, styrkor, unika egenskaper, uppväxt och mycket mer! Boken innehåller många illustrationer och rolig fakta.

Boken handlar om Mbappes liv. Boken berättar om när Mbappe blev fotbollsproffs och hur många mål han har gjort och hur många priser han har vunnit. Jag är intresserad av fotboll och tyckte boken var rolig att läsa.

S

Stånga skola åk 4

2021-12-14

Huvudpersonen är Kylian Mbappe som är fotbollsproffs och spelar för storklubben Paris-Saint-Germain och för franska landslaget.

Jag tyckte att boken var bra för att den handlar om en av mina favoritspelare.

Boken handlar om Mbappes karriär och hans familj.

De har är en recension om mbappe.mbappe är en av dom bästa spelare i hela världen.vad handlar boken om. De handlar om mbappe som är föddes i Frankrike. Vad tycker du om boken. Jag tycker om boken.man lär sig om mbappe. Skulle du rekommenderar den till annan så dom läsare sig. Jag skulle rekommenderar den till alla som gillar mbappe.

K

Kung Karls skola 4c

2021-11-17

Den var bra och man fick veta lite om honom

2021-11-12

Bokens titel:mappe äger
Bokens författare:Simon och Dan

Undersök!
Beskriv huvudpersonen:mappe är huvudpersonen han är en ung fotbollspelare.

När och var utspelar sig handlingen: på en fotbollsplan och mappe har många pokaler.

Vilken genre passar boken in i? (fantasy, äventyr, skräck, humor, deckare, vänskap, kärlek, sport, faktabok):sport och fakta.

Beskriv!
Berätta vad boken handlar om. Fokusera på bokens problem (det som händer). Avslöja inte slutet:dem pratar om mappe tex hans karriär.

Gissa!
Kom på en fortsättning till boken: vet inte för dem har bärettat allt om mappe.

Berätta!
Vad tycker du om boken:de är en jättebra fakta bok.

Betygsätt! (1-5 stjärnor)
Mitt betyg:5/5

2021-11-10

Det finns inget att säga om hur som Mbappé ä person men han är bra på fotboll.

Boken utspelar sig i olika händelser när det gick bra för Mbappé

Bokens genre är fotboll och fakta

Bokens handling är fakta om Mbappé

Fortsättningen på boken skulle vara Mbappés son som blir jätte känd.

Jag har tyvärr inte lärt mig några nya ord

Jag gav boken bara 2 stjärnor för att boken var för lätt att läsa

Boktitel: mbappe äger

Författare: Mumford Simon

Datum när recensionen lämnas: 27/10

Handlingen i stora drag: det handlar om en fotbollspelare som heter Mbappe och vilken lag han spelar och om hans favorit spelare vem han beundrar.

Vad tyckte du om boken motivera: jag tycker att den är rolig och spännande.

2021-10-19

Everything the young fan needs to know about France and Paris St Germain's star striker, Kylian Mbappe.

2021-10-13

Mbappé Ä
UndersökBeskriv huvudpersonen:Mbappé

När och var utspelar sig handlingen: I fotbollsarenor

Vilken genre passar boken in i? (fantasy, äventyr, skräck, humor, deckare, vänskap, kärlek, sport, fakta):Boken är sport.

Beskriv!
Berätta vad boken handlar om. Fokusera på bokens problem (det som händer). Avslöja inte slutet: Boken handlar om statistik.

Gissa!
Kom på en fortsättning till boken:Set finns ingen.

UndersökBeskriv huvudpersonen:Mbappé

När och var utspelar sig handlingen: I fotbollsarenor

Beskriv!
Berätta vad boken handlar om. Fokusera på bokens problem (det som händer). Hur mycket mål,assist och matcher man har spelat under sin karriär.

2021-10-12

Bokens titel:Mbappé äger
Bokens författare: Simon mugford Dan green

Undersök!Beskriv huvudpersonen: Mbappé fotbolls stjärna

När och var utspelar sig handlingen: fotbollsplan

Vilken genre passar boken in i? (fantasy, äventyr, skräck, humor, deckare, vänskap, kärlek, sport, fakta): sport,fakta
Beskriv!Berätta vad boken handlar om. Fokusera på bokens problem (det som händer). Avslöja inte slutet: boken handlar om Mbappés hemliga dribblingar och hur bra Mbappé är.

Gissa!Kom på en fortsättning till boken: det kommer inte .

2021-09-28

Bokens författare:Simon Mugfod och Dan Green

Beskriv huvudpersonen: Mbappe hade gjort 7 mål.

Vilken genre passar boken in i? (fantasy, äventyr, skräck, humor, deckare, vänskap9, kärlek, sport, fakta): Fakta.

Beskriv!
Berätta vad boken handlar om. Fokusera på bokens problem (det som händer). Avslöja inte slutet: Mbappe är duktig och han har gjort 3 mål på en fotbolls match.

Gissa!
Kom på en fortsättning till boken: Nej för det är en faktabok.

2021-09-24

Undersök!
Beskriv huvudpersonen:Mbappe

När och var utspelar sig handlingen: det är en fakta bok om Mbappe

Vilken genre passar boken in i? (fantasy, äventyr, skräck, humor, deckare, vänskap, kärlek, sport, fakta):fakta

Beskriv!
Berätta vad boken handlar om. Fokusera på bokens problem (det som händer). Avslöja inte slutet: 2016-2017 var Mbappe första hela säsong för Monaco

Boken var bra för att man vet vad hender i boken

Jag tyckte att boken var bäst därför att den handlar om fotboll och om Mbappe.