Maten som skyddar mot cancer

Hultén, Kerstin

| 2009

Flag from sv

7


Det är bara en mindre del av all cancer som beror på ärftlighet. Den största rollen spelar faktiskt vår mat och vår livsstil. Kerstin Hultén, forskare i näringsepidemiologi, har skrivit Maten som skyddar mot cancer - en unik bok som bygger på den allra senaste forskningen om sambandet mellan mat och cancer. Naturens färgglada frukter, bär och grönsaker innehåller stora mängder antioxidanter och fytokemikalier som vår kropp behöver för att hålla sig frisk. Om man dessutom kombinerar flera olika nyttiga råvaror i en måltid har det visat sig att de gör extra stor nytta. Genom att välja mat som är så nära den naturliga råvaran som möjligt, det vill säga mycket från växtriket och fisk och skaldjur med bra fett samtidigt som man undviker charkprodukter och övervikt, kan hela familjen få ett skydd mot både cancer och andra sjukdomar. Boken innehåller också en mängd goda recept. Allt...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok