Matboken

Man kan ta nstan vad som helst; rostade myror, orm och grisron. Det finns god mat och cklig. Nyttig och onyttig. Grnsaker och rdsaker. Det finns djur som inte ter ngot under hela sitt liv. Och andra som ter hur mycket som helst. Det finns till och med dom som ter sina kompisar. Vad r egentligen mat? Var tar den vgen nr vi tuggat klart och den frsvinner ner i halsen? Pernilla Stalfelt har skrivit en rolig, befriande och underhllande bok om mat och om vad som hnder nr man ter. Hr finns inga vanliga recept eller mttangivelser. Inga tips p hur man ter nyttigt eller fr livspusslet att g ihop genom att laga enkelt, gott och snabbt. Det hr r ngot helt annat! Flj med p ett matventyr utver det vanliga bland ktttande vxter, skrpmat och levande pannkakor.

Visa mer

Skapa konto fr att stta betyg och recensera bcker

Recensioner

Marianne Skoglund

2013-09-23

Betyg

Stalfelts universum liknar ingen annans. Hon svingar sig elegant mellan olika aspekter av mat och tande.