Mat som värmer

Jonassen, Anna

| 2006

Flag from sv

2


I den omtyckta Med smak av salt och sommar delade systrarna Ulrika Jisland och Anna Jonassen med sig av sina bästa recept för sköna sommardagar. Nu är de tillbaka och bjuder på den bästa maten för årets kallare tider. Tanken är densamma: förgyll vardagen och förenkla festen. Att umgås och äta tillsammans behöver aldrig vara krångligt eller kravfyllt. De lättlagade rätterna är inte sällan de mest uppskattade, och ingredienserna är sådana som ofta finns hemma i skafferi och kylskåp.  Hösten och vintern ger utmärkta tillfällen att kura in sig och mysa med vänner och familj. Samlas kring en väldoftande gryta i köket en vardagskväll eller ställ till med en trerättersmiddag till helgen. Ät en stärkande brunch efter söndagspromenaden eller ordna ett litet kaffekalas med dopp. Lys upp mörkret ute med mat som värmer!Smakprov ur innehållet:Framför brasan: färskostfyllda fikon, isig...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok