Mat som föryngrar : ät färgstarkt - lev längre!

Mat som föryngrar är en utsökt vacker och inspirerande bok, med både en gedigen teoridel samt många läckra färgrika recept. I teoridelen ventileras olika orsaker till åldrande, fria radikaler och antioxidanter, fettbalans och fettsyror, snabba kolhydrater samt sockerberoende mm. Vi får bland annat veta varför det är så bra att äta färgrika grönsaker, frukter och bär men också proteinrika baljväxter. På ett enkelt och lättfattligt sätt tar Inga-Britta också upp GI-metodens fördelar och ger konkreta tips. De vegetariska recepten består av enkla, goda och snabba rätter som passar både till vardag och fest. De har som regel ett lågt eller medelhögt GI-värde. Jag vet att det ligger ett oerhört arbete, stor kunskap och livsklokhet bakom boken. Inga-Britta delar generöst med sig av allt detta. Jag vill starkt rekommendera den till alla människor som är intresserade av hälsa, välbefinnande och livsnjutning....

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok