Mat hemma och på krogen

Aujalay, Markus

| 2005

Flag from sv

3


Markus Aujalay har utsetts till Journalisternas Kock 2007. Juryns motivering: ?Journalisternas Kock 2007 lagar mat som med gott samvete passar tidning, radio och tv. Han är medveten om både hälsa och råvaror ? hans recept fungerar verkligen. På ett nyskapande sätt inspirerar han till matlagning som engagerar hela familjen.? Juryn består av 30 av landets främsta mat- och dryckesjournalister. Vad gör kockarna egentligen på restaurangerna klockan åtta på morgonen? Förutom enkla och väl genomtänkta rätter som går snabbt att fixa till ges här en inblick i livet bakom kulisserna. Med ett sextiotal recept - inspirerade både från matlagningen hemma och på krogen - delar Markus Aujalay med sig av sina kunskaper. Alla recept är anpassade för fyra personer. Bland hemmarecepten finns familjefavoriter som grillad röding med färskpotatissallad och dragonsås, lamm-racks med ugnsrostad...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok