Mat att äta minst en gång i livet

Swanberg, Åsa

| 2010

Flag from sv

3


Boken utsågs av Måltidsakademien till årets kokbok 2010 i kategorin Vardagsmåltider. "En av årets allra bästa måltidsböcker kan jag nästan lova! Läs och laga" Jens Linder, Dagens Nyheter "En rolig idé som förvaltats till en ljuvlig bok... Utmärkt att ge bort" Elle Mat&Vin Årets vackraste kokbok! Fylld av oemotståndliga smaker, spännande historia och fantastiska foton. Följ med på ett (smak)äventyr utöver det vanliga, till smaker du inte villa missa! Boken innehåller 60 kulinariska höjdpunkter: svenska havskräftor, granatäpple, pata negra, tryffel, hjortron, färska fikon, rostade kastanjer, Kalixlöjrom, limeblad och vaktelägg. Filbunke, piggvar och ramslök. Äkta balsamvinäger, ostron och tuttul - hur mycket har du egentligen smakat? Allt är inte dyrt, kanske inte ens svårt att få tag på, gemensamt är att allt är värt att smaka minst en gång i livet! I den här boken är utvalda...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok