"Ridskolan ska ha hopptävling. Jag och min kompis Maja ska skriva om den i vår tidning Gnägg! Vi ska inte vara med för vi kan ju knappt rida än. Man måste kunna galoppera och hoppa över hinder om man ska få tävla. Och man får inte vara rädd av sig."I den tredje boken om Märta, hästälskaren som börjat på ridskola men samtidigt är rädd för hästar, har det blivit dags för hopptävling. De stora flickorna flyger över hindren tillsammans med hästarna och får fina prisrosetter ? eller? Kanske är det inte bara Märta som har svårt att vara bestämd ibland...Hästar är en nyproducerad, humoristisk serie som ingår i Lätt-att-läsa. Böckerna handlar om Märta som börjar rida och hennes funderingar kring detta. De är underhållande till sin karaktär och beskriver kärleken till hästar, livet i stallet, känslor och vänskap. Nybörjarläsaren får också en del fakta på köpet.Böckerna är skrivna...
2021-10-11
Boken handlar om en tjej som heter Märta som är på en hopptävling. Popcorn blev helt vild och alla var sura när de vann, förutom Erik på Frasse. Boken var rolig och spännande.
4B ÄlvstrandenBildningscentrum
2021-09-27
Det var en bra bok med ganska perfekt mycket text.
4B ÄlvstrandenBildningscentrum
2021-09-24
Det handlar om att det är hopptävling för flera tjejer och alla har en varsin häst och det går inte så bra för några.
2021-09-23
Det handlar om en tjej som gillar hästar men är jätte rädd för hästar och det är en hopptävlig . DEN VAR BRA