Märta och Silverhästen

Hästar, humor och härligt lättläst! "En gång såg jag en vacker häst. En silverhäst. Silverhästen hoppade över hinder. Hon var det vackraste jag sett. Den dagen blev jag hästgalen." I den sjätte boken om Märta, hästälskaren som börjat på ridskola men samtidigt är rädd för hästar, får vi träffa SILVERHÄSTEN. Den fantastiskt vackra hästen, som en gång gjorde Märta hästgalen, har nämligen flyttat in på ridskolan! Men hon är inte ridskolans häst, en stor tjej äger henne. Tänk om Märta kunde få klappa henne någon gång? Men så en dag kommer silverhästen brakande ut från skogsbrynet, utan ryttare. Bara livrädda Märta är där och kan lugna...

4, Vireda Skola

2021-11-24

Bra

Boken handlar om en silverhäst som två små tjejer tycker väldigt mycket om och en dag såg de hästen ute i skogen men det var ingen på hästen och tjejen låg i skogen och var skadad.

bra bok lite svår

Boken handlar om en tjej som heter Märta. Hon och hennes kompis Maja är helt tokiga i hästar. Maja och Märta hjälper en tjej som har ramlat av en häst när hon var ute och red i skogen. Tjejen heter Paula och hon har egen häst som heter Månstråle den ser ut som en silvrig enhörning.

Den är ganska bra.

Den är ganska bra.