Marocko : på ett fat

Marocko på ett fat förmedlar en innerligkärlek till det sagoomspunna riket i Nordafrika ? folket, kulturen, sederna och, framför allt, maten. Citrussyrliga sallader, mustiga grytor, överdådiga festrätter, heta såser och ljuvliga desserter. Allt med det marockanska kännetecknet: kryddan.Den här maten är inte krånglig att tillaga. Alla råvaror finns i välsorteradebutiker, och de flesta svenska kök inne-håller redan kryddor som kanel, ingefära,saffran, chili och vitlök, för att inte tala om citrusfrukter och mandel. Det är sättet att använda dem som är så spännande och kreativt i denna bok. I stället för att låta dadlar, nötter, russin och fikon stå och damma över julhelgen, låt dem puttra med i en härlig kyckling- eller lammgryta och servera med ångande couscous!Maten i boken är inte bara läcker, den är nyttig också. Här finns många vegetariska recept, samtidigt som smöret och grädden lyser...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok