MANSFÖRTRYCK OCH KVINNOVÄLDE

Ström, Pär

| 2007

Flag from sv

8


Genusdebatten i Sverige lider av svår slagsida. Det politiskt korrekta etablissemanget i Sverige låtsas att bara det ena könet har svårigheter och problem. Boken "Mansförtryck och kvinnovälde" av Den Nya Välfärdens debattör Pär Ström tar upp den andra halvan av verkligheten. Den nedtystade halvan. Det som väldigt många tänker men nästan ingen vågar säga. Det finns ett omfattande mansförtryck i Sverige idag. Kvinnor har många fördelar och privilegier som antingen "inte räknas" eller också tystas ned. Feminismen har urartat till en kampideologi som låtsas eftersträva jämställdhet men i verkligheten bara eftersträvar fler och fler förmåner för den egna gruppen. Dessutom försöker feminismen bakvägen införa en kollektivistisk människosyn. Läs om den kvinnliga härskarteknikens sex metoder, hur riggade forskningsprojekt skapat mansfientliga myter, hur kvinnor gynnas i domstolar, hur...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Michael X

2010-06-09

Jag har inte läst boken (fast tvingats av BT tillfälligt betygsätta den...:) men jag gillade Mattias Hedströms kommentar starkt.

Karin .

2010-01-25

Betyg

Trams.

edith edee

2009-05-27

Betyg

Jag vet inte vart jag ska börja. Den här boken är så dålig att jag undrar varför den finns? Vad grundar den här killen sina argument på. Trode jag skulle få läsa något intressant som skulle ge mig något. Men ICKE!! Fy vad jag ångrar att jag ödslat tid på den här sk boken. Skäms Pär ström skäms!