Mannerströms viltkokbok

Leif Mannerströms bästa recept för allt från skogens och ängarnas skafferi. Boken är en kulinarisk guldgruva för alla som älskar vilt på tallriken; jägare eller inte. Detta är Leif Mannerströms tredje stora bok om den svenska maten. Först om traditionen i Husmanskonst, sedan om havets goda i Mannerströms skaldjur och nu kommer det bästa från skog och mark: Mannerströms viltkokbok. "Jag är ingen erfaren jägare, men jag är en erfaren kock. Jag tar tillvara allting på viltet. Och det finns så mycket gott att laga!" I Mannerströms viltkokbok finns recept på det svenska viltet. Här finns mästerkockens recept på älg, rådjur, hjort, vildsvin, hare, and, gås, fasan ... Allt som svenska jägare jagar, fäller, styckar, bär hem, fryser in och ska laga till. Men boken är också för alla dem som inte jagar själva men som älskar vilt på tallriken. För alla som kanske älskar att vistas i naturen fast utan...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok