Man dör inte av stress : man slutar bara att leva - om utmattningssyndrom

Cortes, Selene

| 2019

Man dör inte av stress, man slutar bara att levaOm utmattningssyndromDen här boken är till dig som är sjuk, har varit sjuk, undrar om du är på gränsen till att bli sjuk eller till dig som har en tillvaro där stress är en ofta förekommande komponent. Den är också till dig som är anhörig till någon med utmattningssyndrom, och till dig som möter personer med utmattningssyndrom i ditt arbete. Jag önskar att jag hade haft den här boken när jag blev sjuk, för min erfarenhet är att kunskap är makt. Selene Cortes berättar personligt om sin egen sjukdomshistoria. Hon går från en sårig...

Malin Falk

2023-08-06

Väldigt bra och viktig.

Cindy Kempe

2021-12-02

Bra viktig bok. Klok disposition med fakta varvat med en personlig berättelse som kan exemplifiera.

Erika Larsson

2021-09-16

Detta var en bok som jag verkligen behövde lyssna på nu och en bok som jag hade behövt när jag gick in rejält i den där väggen 2015. Hade jag inte gått in väggen så hade jag nog inte tagit tag i mitt skrivande och varken Kvarnpojken eller Torpflickorna hade sett dagens ljus. Så allt är inte negativt. Men jag önskar ingen in i väggen. Det är en jobbig erfarenhet som sätter spår och sår.
~
I boken var det mycket som jag kände igen mig i samtidigt som den gav en annan förståelse för utmattning och särskilt vikten av återhämtning. Vissa saker kändes det nästan som att författaren satte ord på mina upplevelser.
~
Boken rekommenderas både till drabbade och närstående. Egentligen till alla för det finns verkligen en stor okunnighet hos folk man möter och det tar väldigt mycket energi. Det sista man orkar som utmattad är att förklara sin sjukdom.
~
#mandörinteavstressmanslutarbaraattleva #mandörinteavstress #selenecortes #marieåsberg #ljudbok #ljudbokstips #ljudboksrecension #boktips #bokrecension #recension #stress #utmattning #utbränd #utmattningssyndrom