Luftslott

O'Flanagan, Sheila

| 2006

Flag from sv

248


Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Carey Browne jobbar som flygledare på Dublins flygplats och är van vid att hantera oförutsedda händelser. Så när Ben Russel, en man hon känt i bara fem minuter, friar, tar hon hand om situationen lika lugnt som vanligt - och tackar ja! Till hennes vänners skräckblandade förtjusning... Trots vännernas tveksamhet och ett kyligt mottagande från Bens syster, Freya, så är Carey fast besluten om att få äktenskapet att fungera. Hon vet att hon funnit sin själsfrände. Om folk bara kunde lämna dem ifred. Men det verkar som om Ben inte har varit helt uppriktig om sitt förflutna och Carey börjar snart undra om hon inte begått ett stort misstag. När allt kommer omkring så måste det bara vara för bra för att vara sant. "En sträckläsare, kryp upp med den framför brasan eller läs den vid poolen" Evening Herald, Storbritannien "Ännu en fantastisk bok... måste...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Marina Trenkoska

2013-01-30

Betyg

Orkade inte läsa klart den. Banal...

A

Annione H

2011-01-24

Betyg

Lite gullig, men ingen fullträff.

K

Karin Löfstrand

2010-12-06

Betyg

101205: Alldeles för svagt! Inte i närheten av samma historieberättande som Keys åstadkommer. Den är boken är mest pratig och långsam. Egentligen kan man säga att det inte hände något över huvud taget.

Anna Liljeby

2010-10-06

Betyg

Bra men inte mer

Monika W

2010-08-04

Betyg

Lättsam, lite smårolig och passande att läsa efter en riktigt tung bok eller när man bara vill koppla av. Men det är nog O'Flanagans sämsta hittills. Gillade inte alls karaktärerna, de var överdrivna (hoppas jag) och konstiga. Säkert finns det sådana någonstans i världen, men jag känner inga.

Jenny Andersson

2010-02-12

Betyg

Jag tycker faktiskt att den var riktigt bra:)

Johanna Galenpanna

2009-10-03

Betyg

Tunn chick-litt. Tråkigt tråkigt tråkigt.

K

Karin Karlsson

2009-07-10

Betyg

Riktigt kass...