Låt mig vara

Mackintosh, Clare

| 2019

Flag from sv

30


Polisen menar att det var självmord. Anna tror att det var mord. Ingen av dem har rätt.  För ett år sedan tog Caroline Johnson sitt liv, som ett tragiskt eko av sin makes tidigare självmord. Nu är Carolines dotter Anna nybliven mamma. Anna saknar sina föräldrar, och särskilt sin mamma mer än någonsin, och börjar leta efter information om de två dödsfallen. Ju mer hon gräver i det hela, desto mer tveksam blir hon till det hon hittar. Frågan är om föräldrarna verkligen begick självmord. Efter hand blir Anna övertygad om att det är något helt annat som har hänt, och misstanken om att föräldrarna blivit mördade växer sig allt starkare. Men när Anna på allvar lyfter på locket till det förgångna utsätter hon sig själv och sin familj för en fara hon aldrig någonsin kunnat föreställa sig.   Om du tror att du listat ut vad det är som egentligen sker bakom kulisserna i Låt mig...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Betyg

För drygt tre år sedan så läste jag författaren Clare Mackintoshs debutroman Jag lät dig gå. Jag blev mycket imponerad av den, och den fick högsta betyget av mig. Och sen för cirka två är sedan så läste jag hennes uppföljare, Jag ser dig, och den fick näst högsta betyget av mig.

Nu har jag läst författarens tredje bok, Låt mig vara, och visst var den också riktigt bra, även om jag kanske inte tyckte att den var precis lika bra som dom tidigare böckerna.

Men boken var absolut spännande, bra, välskriven, och oförutsägbar. Så jag kan varmt rekommendera den. Och självklart då också även författarens tidigare böcker.

K

Kerstin Kjällgren

2019-07-15

Betyg

Spännande och välskriven som hennes tidigare böcker

J

Betyg

Läskig, stark & välskriven!

Anna Granström

2019-06-13

Betyg

Spännande och lättläst med en twist.

Annika Olsson

2019-05-11

Betyg

Nja...blev faktiskt besviken. Hade sett fram mot denna eftersom de tidigare var så bra, helst den första. Denna kändes seg, långsam och visst det fanns en tvist men den var inte förvånande. Absolut läsvärd, kanske bara jag som blivit kräsen och förväntat mig mer.

Minna Matson

2019-04-28

Betyg

Spännande bladvändare med flera tvister, precis som författarens tidigare böcker. Läs dem!

Pia Gummesson

2019-04-18

Betyg

Skickligt skriven psykologisk thriller.Spännande och bra bok.Rekommenderar den varmt.