Lär ut Yoga och Meditation bortom positionerna ? En unik och praktisk studiebok för yogalärare, är en nyutgåva av den populära Yoga Bibeln, med tydligare typografi, smartare format och till ett lägre pris. Det är en studiebok ? unik i sitt slag, för blivande yogalärare och för de som önskar lära sig mer om yoga på djupet på över trehundra sidor. Den förklarar på ett pedagogiskt sätt de stora yogavägarna och dess filosofi som sällan tidigare funnits översatta på svenska. Från Hatha yoga, Raja yoga, Tantra yoga, Bhakti yoga och Kundalini yoga till kunskapen om chakran, ayurveda, magiska mantran och yantran. Boken ger omfattande stöd och verktyg för undervisning i integrerad och klassisk yoga (asanas), andningstekniker (pranayama), djupavspänning (Yoga Nidra) och meditation (Ajapa Japa). Perfekt som komplett studiematerial för kvalificerade självstudier i yoga, eller som studiebok under en...
2023-09-13
Tydlig och lättläst, men ändå väldigt informativ. Gillade strukturen och att man kunde självtesta sig efter varje modul.
Bra att allt var med från Hatha yoga till Kundalin yoga o Ayurveda yoga. Känns spännande
Maggan Work-out ledare
2023-09-08
Jag gillar verkligen upplägget på den här boken. Som yogalärare får jag både den djupa kunskapen bakom det vi gör tillsammans i yogarummet, samtidigt som jag får väl genomtänkta flöden för Hatha yoga somnjag kan använda för mig själv och mina elever. En skattkista att ösa ur, som författaren mycket generöst bjuder oss läsare på