Lördagkväll med mat och vin

Larsson, Håkan

| 2013

Flag from sv

1


Efter succérna med Fredagkväll med mat och vin ? en av de senaste årens mest sålda kokböcker ? och Sommarkväll, tar nu Håkan Larsson itu med helgens festligaste kväll: lördagen.   I Lördagkväll med mat och vin bjuder Håkan på recept och inspiration för den intima middagen med familjen eller goda vänner. För varje årstid presenteras utvalda förrätter, varmrätter och desserter, med säsongens råvaror och smaker i centrum. En, två eller tre rätter till middag? Du väljer själv! Håkan ger också tips om hur du komponerar den perfekta menyn; hela 250 olika kombinationer är möjliga varje årstid, tusentals i hela boken.    Alla som läst Håkan Larssons tidigare kokböcker eller följt hans matlagning på TV kommer att känna igen sig. Höga, rena smaker där råvaran står i centrum, med befriande okrånglig matlagning.   "Jag kan inte laga svår mat?, brukar Håkan säga, ?så mina recept måste vara enkla och tydliga?....

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok