Lördagens stora bröllopsfest

Äntligen är det dags för Mma Makutsis bröllop! Damernas detektivbyrå har fått i uppdrag att utreda ett känsligt fall: någon attackerar oskyldig boskap. Mma Ramotswe vill, som alltid, gärna ta de svagas sida i konflikter, och tvingas därför tänka över regel nr 3 i sin instruktionsbok för privatdetektiver: ljug aldrig för en klient. Lärlingen Charlie har svåra samvetsproblem och Mma Makutsi brottas med skoproblem och funderar på om man verkligen kan berätta allt för sin blivande man. Lördagens stora bröllopsfest är tolfte boken om Damernas detektivbyrå. "Härligt underhållande som alltid. Läs och njut!"

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Marianne Strandberg

2015-04-22

Betyg

Mysig bok, Humörhöjande...

Irene Malmeling

2014-05-15

Betyg

Älskar dessa damer! De vet allt om livet. Skrattar och lyssnar.

Elisabet Ekdahl

2012-10-10

Betyg

Lika varm och mysig som de tidigare böckerna i serien. Jag gillar de filosofiska funderingarna som genomsyrar de flesta av Alexander McCall Smiths böcker oavsett serie.

E

Eva Jämting Lundh

2012-07-05

Betyg

Det är högtidsdag när en ny bok av McCall Smtih kommit på biblioteket.

E

Eva Jämting Lundh

2012-07-05

Betyg

Det är högtidsdag när en ny bok av McCall Smtih kommit på biblioteket.

Carina Svensson

2012-06-05

Betyg

Förra sommaren läste jag alla tidigare böcker om "Damernas detektivbyrå" och tyckte att de var riktigt underhållande. Blev därför så glad då jag såg att det kommit ut en ny. Vet inte om det är min smak som ändrats, men den här kändes inte alls lika underhållande. Tyckte den kändes för beskrivande och att det var för lite dialog och handling i nuet.

Pia Stendahl

2012-05-16

Betyg

Boken är charmig och lättläst bok. På ett sätt är den nästan definitionen av en feel-good bok men det händer för lite. Miljö- och karaktärsbeskrivningarna är mysiga och det är nog det bästa med boken.

Dessvärre känner jag nog likadant för denna som jag gjort för tidigare böcker i samma serie. Dom är för händelsefattiga och nu känns temat dessutom ganska uttjatat.

www.bokbrus.se finns fler ljudboksrecensioner.

Marita Ryen

2012-03-25

Betyg

Lättläst och charmig bok.