Lomelinos tårtor

Lomelino, Linda

| 2012

Med passion för tårtor! En hel bok full av himmelska tårtor ? så vackra att man nästan inte tror att de är på riktigt. Imponera på gästerna vid nästa födelsedagskalas ? med hjälp av bokens utförliga bilder och beskrivningar kan även du! Men tårtorna är naturligtvis inte bara till lyst utan smakar också gott. Här finns chokladtårtor med kaffe, lakrits, tiramisù, nötter eller hallon. Här finns tårtor med jordgubbar, blåbär, björnbär, äpple eller mango. Här finns gräddtårtor, sugarpastetårtor, cheesecakes och frysta tårtor. Här finns tårtor i flera lager och tårtor staplade på höjden. En del är lite enklare att göra, andra är mer avancerade.Det är bara att ta på förklädet, plocka fram vispen och bakformen och sätta igång!

Louise A

2012-06-10

Jag är inte hemma på bakning, och definitivt inte på tårtor men kan inte sluta bläddra i denna för bildernas skull.

Merja A

2012-06-05

En väldigt lyxig tårtbok. Lockande bilder och läckra recept. Trots att tårtorna ser ut som om en konditor hade tillverkat dem kan vem som helst med lust och vilja tillverka dem efter Lomelinos beskrivning.Choklad- och espressotårta är jag sugen på att testa. Kardemummatårtan med blåbär, "Fryst Mangopassion" och "Morotstårta de luxe" som innehåller philadelphiaost och är dekorerad med kokosflingor och blommor har jag redan fått provsmaka. Den syrliga mangotårtan var väldigt god!