Lögnaren

Roberts, Nora

| 2016

Flag from sv

92


Shelby Foxworths liv ligger i spillror. Hon har inte bara förlorat sin make i en olycka. Hon har också fått veta att deras gemensamma liv i lyx varit en enda lögn. Kvar efter maken återstår ett berg av skulder, bland hans papper finns otvivelaktiga bevis på att han varit otrogen och i ett bankfack hittar Shelby en hög id-kort med olika namn på. Mannen hon gifte sig med visar sig aldrig ha existerat.Shelby tar sin treåriga dotter Callie och återvänder till den lilla staden i Södern där hon växte upp. Hemma hos sin älskade familj och sina gamla vänner börjar hon långsamt hitta tillbaka till sig själv, och vågar också tro på kärleken igen. Men när en kvinna påträffas mördad på parkeringsplatsen utanför restaurangen där Shelby arbetar tvingas hon inse att hon inte är så trygg som hon trott. Och att hennes make bar på fler lögner än dem hon redan konfronterats med.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bokslukerskan 93

2019-01-19

Betyg

Läser inte den här typer av böcker normalt. Men den fångade mitt intresse. Den fick fort att läsa, så jag antar att det är ett bra betyg!

Katarina Nord

2018-05-01

Betyg

Första boken jag läst av Nora Roberts. Kändes banal och amerikansk. Tveksamt om jag vågar mig på en andra bok.

E

Emelie Östborg

2017-05-11

Betyg

Helt underbar bok som jag inte ville lägga ifrån mig. Spänning, romantik och lite av hur vissa saker verkligen är i livet. Den kunde inte ha vart bättre!

S

Sven Brage

2017-03-23

Betyg

Jag trodde detta var en thriller. Handlingen väldigt förutsägbar. 95 % känslor och någon form av tantporr. Handlingen var plågsamt och-operation långsamt berättad.

Jasmina <3

2017-03-16

Betyg

Bra bok gillade 😊

Kerstin Hellgren

2016-08-14

Betyg

Tyvärr inte min typ av bok! Alldeles för enkel och naiv. Det blir inga fler av den författaren.

Betyg

När det gäller Nora Roberts böcker så vet man vad man får och med det menar jag att scenariot är lite detsamma i varje bok. Men samtidigt tycker jag det är ganska underhållande och har ljudboken dessutom Katarina Ewerlöf då lyssnar jag.. Denna bok var inget undantag här finns romantik, spänning och vardagsliv i en fin mix. Det som är synd är att man ganska snart vet hur det hela ska sluta.

Annika Olsson

2016-04-07

Betyg

Har inte läst Nora Roberts på många år. Förstår varför och det blir inte fler. Alltför tillrättalagt och för mycket gulligull. Att jag lyssnade färdigt beror på Ewerlöfs behagliga röst.

Minna Matson

2016-02-15

Betyg

Lite för mycket, lite för naiv, lite för Harlequin. Den skulle kunna kortas avsevärt och därmed bli bättre

Britt-Marie Kullin

2016-01-19

Betyg

Jag har inte läst så många böcker av Nora Roberts, som tydligen har skrivit över tvåhundra böcker. Som jag har fattat det, så skriver hon två olika typer av böcker. Hon skriver Harlequin-romaner, och dom gillar jag inte. Men mestadels så skriver hon böcker som är blandning av spänningsromaner och kärleksromaner, och dom böckerna tycker jag om.

Under dom senare åren har jag läst Dödlig besatthet, Främlingen vid havet, och Vittne till mord, som alla fick en fyra i betyg av mig. Och jag har även läst En förtrollad ö, som jag tyckte var något sämre, och fick 3,5 i betyg från mig.

Hennes senaste bok, Lögnaren, påminde om dom tre böckerna som jag nämner överst här ovanför. Jag tyckte om boken, som var trivsam och lättläst, dock väldigt förutsägbar. En bra bok, som var underhållande för stunden, men ingenting som jag kommer att minnas.

Gillar man den här typen av böcker, så rekommenderar jag absolut boken.