Livsviktigt! Kokboken: bästa maten för ett långt friskt liv

En efterfrågad uppföljare till Livsviktigt! Mina bästa råd för ett långt friskt liv. I Sverige är dåliga matvanor det som orsakar oss mest ohälsa och förkortar våra liv. Livsstilsprofessorn Mai-Lis Hellénius berättar hur man förändrar sina kostvanor och bjuder på färdiga recept så att du lätt kan lägga om kursen mot bättre hälsa. Livsviktigt! Kokboken har ? som namnet antyder ? mer fokus på recept än sin föregångare. Men här finns naturligtvis också en faktadel där professor Mai-Lis Hellénius presenterar de senaste vetenskapliga framstegen inom koströn, t.ex. mat och tarmflora, mat och prestationsförmåga, mat och hjärnan samt mat och livskvalité. I anslutning till vart och ett av bokens cirka 100 recept finns även en ruta med specifik medicinsk fakta. Mai-Lis Hellénius är professor i allmänmedicin, med inriktning på kardiovaskulär prevention och fokus på livsstil. Hon är även...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok