Livet, universum och allting

Adams, Douglas

| 2010

Flag from sv

1276


Efter en rad förbluffande katastrofer befinner sig Arthur Dent till sin stora förvåning i en fruktansvärt torftig grotta på Jorden under förhistorisk tid. Och precis som han bestämt sig för att det omöjligt kan bli värre, blir det det! De olyckliga invånarna på planeten Krikkit är nämligen dödströtta på åsynen av natthimlen ovanför deras huvuden " så de tänker helt enkelt förstöra den. Universum, alltså. Mellan dödsrobotarna från Krikkit och total utplåning står bara fem individer " Här avslöjas allt om livets uppkomst men bli inte förvånad om det inte stämmer med det du lärde dig i skolan! Livet, universum och allting är tredje delen av sex i Liftarens Guide till Galaxen-trilogin.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

T

Therese Olsson

2020-02-15

Betyg

Jag kom tyvärr aldrig in i den här berättelsen. Liksom andra boken i serien känns denna tredje bok som en transportsträcka mot något som aldrig riktigt kommer. Kanske förstår jag bara inte storheten i serien, eller så är den inget för mig.

Helena Flemström

2018-04-19

Betyg

Mycket bra

Robin Mabellini

2014-03-22

Betyg

Z

D

David H

2013-07-23

Betyg

Orkade till tredje boken denna gång. Lite på tomgång och en del upprepningar.

Anneli Gustavsson

2013-05-06

Betyg

Det finns poäng men de är svåra att hitta! Hade nog för höga förväntningar..

Maria Klamas

2013-01-08

Betyg

Vad handlar den om... det kan man fråga sig... nu börjar jag tröttna rejält, första boken var väldans kul och jag älskade verkligen alla galenskaper och omskrivningar och referenser till än det ena än det andra... Sen gick det utför och den här boken blev bara för mycket. Det är mer namn och mer händelser och mer skruvade situationer som egentligen inte tillför något mer än förvirring och en uttråkad Maria...

Marianne L

2012-09-07

Betyg

Underbar uppläsning av en underbart rolig bok. Nu vet jag hur man gör för att flyga... Boken blir bara bättre ju fler gånger man läser den.

A

Annika Sjöström

2009-11-20

Betyg

läste den på svenska