Livet efter dig

| 2013

Flag from sv

42


Lou Clark och Will Traynorär så olika man kan vara.Lou bor hemma och försörjer sina föräldrar med lönen frånkaféet där hon jobbar. Hon har inga ambitioner utanför den lillastad där hon bott i hela sitt liv.Will var en atletiskA-personlighet, framgångsrik affärsmanmed toppjobb i London och en ändlös räcka blonda flickvänner.Ända tills en motorcykelolycka tog ifrån honom allt.När Lou blir arbetslös tar hon jobbet som den totalförlamadeWills sällskapsdam. Hon har ingen aning om hur hon skahantera den dystre, oförskämde man som hon anställts för attta hand om. Och Will har bestämt sig ? hans liv är trångt ochglädjelöst, och han vet exakt hur han ska få slut på alltihop. Loubestämmer sig i sin tur för att få Will att ändra sig.Ingen av dem vet att de kommer att förändra varandra föralltid.Livet efter digär en gripande och annorlunda kärlekshistoria,som...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Betyg

Betyg

Fantastisk!

C

Charlotte Fagrell

2019-11-14

Betyg

'

Ida Larsson

2019-11-13

Betyg

Jag älskar denna boken och filmen är lika bra! Karaktärerna är underbara och handlingen är sorgsen men på ett sätt befriande. Fantastisk bok!

A

Agnes

2019-03-13

Betyg

Älskade den. Såg filmen på bio när den kom och mådde psykiskt dåligt i flera dagen efter. Det var bra att jag såg filmen innan jag läste den för då var jag mentalt förberedd på den psykiska påfrestningen som boken erinrar. Den är väldigt lättläst och jag älskar romansen som uppstår. Läs den!

B

Bianca Kallai

2018-12-04

Betyg

E

Elin

2018-01-16

Betyg

Mycket gripande handling. Storgrät många gånger när jag läste boken.