lite ihop

Lindbäck, Johanna

| 2013

Flag from sv

25


Majkens bästa vän Tessan vill plötsligt bara prata om killar. Men Majken har ju ingen kille och är heller inte så intresserad. Hon spelar hellre fiol med sin lärare Izzy. Men när den nya pojken Ivan börjar på skolan, bestämmer sig Majken för att göra ett experiment. Hur skulle det bli om hon låtsades att de är "lite ihop"... Johanna Lindbäck är en av Sveriges mest älskade ungdomsboksförfattare. Nu skriver hon för första gången för slukaråldern och presenterar en fartfylld berättelse, full av igenkänning.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Teresia Kjellgren

2014-11-27

Betyg

Läst tillsamans med 12-åringen. Vi gillade boken och kommer att läsa tvåan som kom i höstas. Mysig story som passar bra när man går i sexan. Vad händer när bästisen blir ihop med en kille? Bra språk och skriven på ett roligt sätt.

Marianne Skoglund

2013-09-20

Betyg

En bok om att gå i sexan och plötsligt växa ifrån varandra. Majken och Tessan har alltid varit bästisar men när Tessan börjar intressera sig för killar och att bli ihop står Majken där som ett frågetecken. Tillsammans med Ivan, en ny kille i parallellklassen, ingår hon en patk. De ska låtsas ha någonting ihop, och förhoppningsvis ska detta få Tessan att vilja vara kompis med Majken igen.