Litapåmig

Allt är äntligen så bra för Ewert Grens. En fantastisk liten pojke kallar honom låtsasmorfar och det finns för första gången på trettio år en kvinna som han vill klä sig fin för.Hur kan det förvandlas till giftsprutor, slavhandel, illegala organ och kidnappning?Varför leder det till ett mord på någon som står Ewert nära?Och till spår från det förflutnas Box 21?Anders Roslund befäster i den sjätte fristående boken om Hoffmann och Grens att han är en av vår tids främsta spänningsförfattare.LITAPÅMIG är en thriller i ett rasande tempo där ingen går att lita på.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Betyg

Välskriven fortsättning med Ewert Gren och Piet Hoffmann i huvudrollerna. Roslund har mer fokus på relationer än då han skrev tillsammans med Hellström. I denna bok finns också många tillbakablickar till andra böcker i serien, så bra att läsa dem i ordning. I slutet kändes det som att inte alla trådar blev uppnystade, men det kommer väl en fortsättning?

A H

2w

Betyg

Jättebra!!

Betyg

Kanonbra!

Betyg

Genialisk!
En av de bästa Roslunds böckerna!
Nervkittlande, bladvändare och mästerligt skrivet..
Det förflutna gör sig påmint.. och lämnar ingen oberörd.där traffickingen och människors värde står på spel och hur svek och lögner har ett högt pris för många
Så läs den, och du blir inte besviken och ett är säkert ..det lär bli en fortsättning

Betyg

Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Litapåmig är den elfte boken om Ewert Grens och den sjätte boken om Piet Hoffman och Ewert Grens tillsammans. Dom första sju böckerna är skrivna av Anders Roslund och Börge Hellström, och dom fyra senaste är skrivna av Anders Roslund ensam. Jag har läst alla böckerna och tyckt väldigt mycket om dom allihopa. Helt klart en av mina favoritbokserier. Dom är mycket välskrivna, har bra karaktärer, och alla böckerna tar upp allvarliga och viktiga ämnen. Den här boken var inget undantag, utan jag tycker att den var nästan lika bra som dom tidigare böckerna. Bara kanske snäppet lite sämre. Rekommenderar varmt denna bokserie.

Betyg

Den bästa Roslund jag läst. Otroligt spännande och det går liksom inte att sluta läsa. Jag kan bara varmt rekommendera den här boken.