
Lime ? denna vackra, goda och nyttiga citrusfrukt ? kan locka fram många härliga smaker. Lär dig att gå ett steg längre än exotiska drinkar och syrliga desserter. I dessa 50 tilltalande recept används både skal och saft på ett spännande och intressant sätt. Här finns förrätter, huvudrätter, desserter, drinkar och diverse tillbehör och såser. Ur det frestande innehållet: gazpacho med krabbsallad; gravad lax med lime; grillad baconlindad marulk med limeaïoli; grön ärtsoppa med gravade laxkuber; kall avokadosoppa med lime och koriander; räkcocktail med limevinägrett; fläskfilé marinerad i lime och vitlök; honungs- och limerostade morötter med grillat fläsk; kycklingwok; varm nudelsallad med lövbiff; whiskymarinerade revbensspjäll med parmesangrönsaker; key lime pie; limetårta med kokosglasyr; mörk chokladkaka med syrlig glasyr; persikor i lime; päroncarpaccio; äppelkräm med limeyoghurt...
Visa mer
Recensioner
Bli först med att recensera denna bok