Lilla lunchlådan

Hur ska man göra för att må bra, hålla sig pigg och orka hela dagen? Den smarta lösningen är något så traditionellt som lunchlåda - mat som man lagar själv och tar med i en praktisk låda till jobbet. Det är billigare, bättre - och bra mycket godare. I Lilla Lunchlådan berättar journalisten och författare Annica Triberg lättfattligt, faktaspäckat och roligt om varför vi ska unna oss att äta rätt till lunch - och varför vi absolut inte ska "spara oss till senare", allt illustrerat av Annica Smajics ljuvliga teckningar. Matskribenten Liselotte Forslin har dessutom skapat läckra och lättlagade recept, direkt för lunchlådan - de flesta så nyttiga att de kan nyckelhålmärkas! Nyttigt betyder dock inte tråkigt - här finns också några syndfullt goda efterrätter och mellanmål. Recepten illustreras med njutbara matbildar av fotografen Per-Erik Berglund.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok