Le Bakbok: Matbröd & sötebröd av den franske bagaren

Den franske bagaren bakar med familjen Hemma hos familjen Boudet är köket hemmets hjärta och här går ugnen alltid varm. Oavsett om det är fjäderlätta petites choux, en saftig tigerkaka eller ett smakrikt surdegsbröd som är på gräddning är det alltid bakat med en rejäl portion kärlek. I Le Bakbok hittar såväl nybörjaren som den erfarna hemmabagaren recept att växa och utvecklas med. Recepten är indelade i tre olika nivåer efter svårighetsgrad och spänner över allt från enkla men delikata chokladbollar till mer avancerade bakverk som Sébastiens paradnummer macarongen. Men för Sébastien är råvarorna minst lika viktiga som recepten och boken är även en källa till kunskap om dessa. Läs om kakaoträdet, saffransblomman och vaniljorkidén eller fördjupa dig i bakkemins fem element: luft, värme, kyla, friktion och vatten. Texterna och recepten ackompanjeras av såväl fotografier som sinnrika...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok