Vad är fotboll? Hur ser en vanlig laguppställning ut? Vilka regler finns? Detta och mer spännande fakta om fotboll hittar du i den här boken. Lättläst presenterat med härliga bilder på såväl svenska som internationellt kända spelare. Faktagranskad av Hedvig Lindahl, svensk damfotbolls flerfaldigt prisbelönta målvakt. En perfekt bok för unga fotbollsspelare! Lätta faktaserien lärorika och
2021-10-06
Vilken genre passar boken in i? (fantasy, äventyr, skräck, humor, deckare, vänskap, kärlek, sport , fakta):
Beskriv!
Berätta vad boken handlar om. Fokusera på bokens problem (det som händer). Avslöja inte slutet: 2003 blev nicole petigant
Gissa!
Kom på en fortsättning till boken:Manchester city stod för den längsta sviten utan förlust 2018/19.