Låt ditt barn vinna

Hedman, Magnus

| 2013

PASSA BOLLEN!! UPP I PLANEN DÄR BAK GÖR DU INGEN NYTTA!! Alla föräldrar med barn som idrottar känner igen sig. Många, alltförmånga, försöker coacha sina barn från sidan, vilket sällan haravsedd effekt. Det kan istället leda till att barnets utveckling stannarav och att deras välmående minskar. Föräldrars engagemangoch förhållningssätt till sina barns idrottande påverkar barnensmöjligheter att utvecklas i sin egen takt. Därför blir det ofta så felnär föräldrar inte bara är föräldrar. Som legendarisk fotbollsmålsmålvakt med en karriär från knattelagtill landslag och proffsklubbar, tränare av flera pojklag ochsom pappa till idrottande söner har Magnus Hedman skaffat sig engedigen erfarenhet som han nu delar med sig av. Barn som får idrotta på sina egna villkor utvecklas socialt.De lär sig ta ansvar och hantera motgångar. Det är det somär framgången, inte att segra i varje tävling.

Jessica Hellsing

2018-09-23

Kanske inget nytt men väcker en tanke hos alla som har idrottande barn. Hur ska vi bete oss och hur beter vi oss. Borde ges ut till alla föräldrar

Pernilla Nilsson

2015-07-25

Egentligen inget nytt.men kan nog ge en nyttig tankeställare för endel sportföräldrar. Jag har rekommenderat den på läktaren under hockeymatcher för barn i 11-12 års åldern. Skrämmande!