Läppstiftsdjungel

Bushnell, Candace

| 2007

Flag from sv

376


"...det bästa hon skrivit sedan Sex and the City."Susanne Ljung, DI Weekend För alla som "är nåt" i New York är Victory Ford, Wendy Healy och Nico O'Neilly själva sinnebilden av skönhet och framgång. Men allt är inte så tjusigt som det ser ut på ytan. Nico vänsterprasslar med en underklädesmodell, Victorys senaste kollektion var ett fiasko och Wendys tolv år gamla äktenskap håller på att gå i kras. Med en drink i handen och läppstiftet i perfekt skick försöker de tre manövrera sig fram i tillvaron för att om möjligt kombinera ännu större framgångar med ökad livskvalitet, vilket visar sig vara allt annat än lätt i världens tuffaste stad, New York. Välkommen till Läppstiftsdjungeln!

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Stina Norgren

2010-10-05

Betyg

Detta är ingen chic lit jag skulle rekommendera direkt. Den ger ingen mersmak av det ljuva livet, däremot en bismak av förlegad kvinnosyn. Undvik.

Annica Bark

2010-05-26

Betyg

Jag tyckte faktiskt bättre om denna än SATC.

T

Tina Svensson

2010-03-24

Betyg

Detta är läsglädje för mig! Läppstiftsdjungeln innehåller intressanta huvudpersoner och en spännande handling. Det faktum att jag även älskar TV-serien spelar kanske in, men jag tror även att läsare utan serien i bagaget kommer att gilla boken. Även om mycket stämmer med TV-serien, så är det även en hel del som har ändrats i serien jämfört med boken.