Långt ifrån kär

Olsson, Ingrid

| 2010

Flag from sv

20


Ingrid Olssons första bok om Linnéa, Långt ifrån cool, hittade snabbt sina läsare. Nu kommer den fristående fortsättningen. "Jullovet är slut och i morgon börjar skolan. Äntligen! Om jag bara kunde somna. Jag har puffat till kudden säkert hundra gånger, läst och räknat får, men ingenting har funkat. Ingenting hjälper mot pirret. Det är inte tanken på läxor och frökentjat som får det att kittla som läskbubblor ända ut i tårna. Det är ett ord på sex bokstäver: Vilmer." Mycket har hänt i Linnéas liv sedan vi träffade henne sist. Hon har blivit bästis med Vanessa, som var supertaskig mot henne tidigare, och hon har lyckats övertala mamma och pappa att få börja använda linser. Hon är inte ensam och ledsen längre. Den nya Linnéa är cool och glad. Linnéa och Vanessa längtar till att jullovet ska ta slut så att de får träffa den nya killen som ska börja i klassen: Vilmer. De är säkra på att...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Lotta Berling

2013-06-19

Betyg

Långt ifrån Långt ifrån cool, den första boken om Linnea - en bok som verkligen är något extra, så brännande och äkta. Långt ifrån kär är mer en vanlig helt okej mellanåldersbok om kärlek och vänskap på mellanstadiet.

E

elma I

2011-03-19

Betyg

Långt ifrån kär, är somsagt en fristående fortsättning på "Lång ifrån cool". Jag har läst "Långt ifrån cool", och den var jättebra, den här boken tror jag är nästan lika bra, men den andra var nog lite bättre=)