Lakrits, mint och choklad

Tre fantastiska smaker i en och samma bok ? lakrits, mint och choklad. Drygt 50 nyskapande recept presenteras på goda bakverk till kaffet, hemgjort godis, glass, drinkar, söta tillbehör och läckra desserter. Svårighetsgraden i recepten varierar och här finns något för alla smaker. Lättbakade kakor till kaffet som lakrits- och hallonkaka, chokladcookies och chokladbrownies med minttryffel. Eller hemgjort godis som mintklubbor och fransk nougat med lakrits. För den som vill ha lite utmaningar i köket rekommenderas en lyxig citronmoussetårta på lakritsbotten, chokladmoussepaj med mintpäron eller en hemgjord glass smaksatt med mint och grönt te. Recept finns också på tillbehör som choklad- och hallonmarmelad. Gott på en crostini med lite flingsalt på toppen. Elisabeth Johansson är restaurangkonditor och kokboksförfattare. Hon har tidigare bland annat drivit egen restaurang, tagit...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Maria Lennartsson

2012-07-21

Betyg

Tråkiga recept med tråkiga ingredienser och ibland onödigt krångligt.