Laga mat i mikron

I mikrovågsugnen kan man laga all slags mat, från att koka gröt till att tillaga sjötungsfilén. Många ugnar har dessutom grill, varmluft, ångkokning, crispfunktion och defrostprogram. Därför beskrivs enkelt hur du skall kombinera och utnyttja ugnens funktioner på bästa sätt. Med grillelement går tillagningen snabbt, men man får ändå en god och läcker stekyta. Det är lämpligt för tex kyckling och kött av olika slag. Crispprogram är speciellt utformat för att ge pizza och pajer frasighet. Med varmluftsfunktion fungerar ugnen som en vanlig varmluftsugn. Varmluften kan kombineras med mikrovågor och det passar för tillagning av stekar, fågel, bakad potatis, hel fisk, pajer m m. Alltfler mikrovågsugnar har ett ångkokningsprogram som är lämpligt för potatis, grönsaker och ris. Det går utmärkt att laga mat i dagens mikrovågsugnar. Tillagningen går fort och den blir skonsam. Boken innehåller inspirerande...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok