Kyssfaktorn

Hoang, Helen

| 2018

Det är dags för Stella att stadga sig. Det tycker i alla fall hennes mamma, som är sugen på att få barnbarn. Men man och barn är inte särskilt lockande för en framgångsrik och förmögen kvinna som Stella, som också råkar ha aspergers. Att analysera data är enkelt, men att dejta är knepigt. För att komma över sin brist på dejtingerfarenhet anlitar Stella en manlig eskort som ska lära henne hur man blir en bra flickvän.Michael kämpar med räkningarna för sin mammas tuffa cancerbehandling och tjänar extra pengar en kväll i veckan genom att arbeta som eskort. Han träffar aldrig en kund mer än en gång, men när Stella undrar om han kan bli hennes lärare är han frestad att frångå sina principer.Ju mer tid de tillbringar tillsammans, desto mer faller Michael för den avväpnande och blixtrande intelligenta Stella. Och Stella får lära sig att kärlek inte är någon enkel ekvation.

Anna-Karin Larsson

2024-04-10

Fantastiskt bra bok!

Cindy Kempe

2020-12-08

Oväntat erotisk berättelse, men också lika oväntat djup och rörande avseende framför allt Stellas autism. Frustrerande att följa konsekvenserna av bristande kommunikation och osäkerhet, men framför allt riktigt fint att få del av Stellas och Michaels relation och liv.

En charmig, rolig och sexig romance.

Emma Petersson

2019-10-03

Underbar bok från början till slut

Agnes

2019-04-26

Underbar bok som jag inte kunde sluta läsa och när boken var slut ville jag läsa mer om Stella och hennes liv. Romantisk, snuskig och underbart söt.

Underbar, varm & rolig!

Mellsageek

2018-07-19

Kyssfaktorn är en omvänd Pretty Woman berättelse där Stella som älskar att jobba med siffror och statistik bestämmer sig för att bli bättre på området hon inte är bekväm med. Fysisk kontakt och förhållanden. Hon har nämligen Aspergers och det sociala är ett problem för henne. Inte blir det lättare när hennes mamma ständigt försöker para ihop henne med män och säger att hon vill ha barnbarn. Det gör att Stella anlitar en eskort. Michael jobbar extra som eskort för att kunna betala för sin mammas cancerbehandling. När Stella anlitar honom för lära henne om kärlek kan han inte säga nej.

Kyssfaktorn är en mysig och charmig bok. Hela Pretty Woman vibben är underhållande och rolig att följa. Det som gör att Kyssfaktorn är något nytt och annorlunda är båda Stella och Michael. Stella är en underbar karaktär och Hoang får fram på ett bra sätt hur det kan vara för en kvinna med Aspergers och hur hon ser världen. Hon är stark, smart och kämpar för att få den kunskapen hon behöver för att till slut hitta en man att bilda familj med. Michael är också en karaktär som är omöjlig att inte tycka om. Han kommer från en vietnamisk kultur och det är härligt att få mångfald i romance. Hans andra yrke där han syr kläder är också roligt att läsa om. Det känns som om det bryter mot hur hjälten i andra romanceböcker kan se ut. Men han har även typiska egenskaper. Han är stark, snygg och ömsint. Han har tålamod, vilket är precis vad Stella behöver.

Om ni gillar romantik, stark attraktion och charm är Kyssfaktorn en bok ni måste läsa. Den bäddar in problematiken en kvinna med Aspergers kan ha, vilket skapar djup och kan ge läsare förståelse på ett underhållande sätt.