Ljudbok

Kvinnan som stal mitt liv

Keyes, Marian

| 2015

Flag from sv

147


Stella Sweeney är hemma i Dublin efter att ha levt ett drömliv i New York i ett år. Hon har rest runt i USA och gjort PR för sin enormt framgångsrika självhjälpsbok. Pratshower och lyxhotell, fina middagar och beundrare. Men nu är hon tillbaka i vardagen med en smäll och har ingen aning om vad hon ska skriva om härnäst. Hur ska hon komma ur skrivkrampen? Stella lämnade inte New York på topp. Varför hade hon så bråttom tillbaka till Irland? Vem är det som håller på och ringer henne? Stella vill återigen bli kvinnan som hon brukade vara. Men kan hon? Och borde hon verkligen?

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Betyg

Inte min favorit bland MK:s böcker.

Minna Matson

2017-05-16

Betyg

Nej, det här är inte särskilt bra eller ens underhållande. Möjligen om den kortats ner med hälften. Läs något annat av samma författare

Sandra Gustafsson

2016-02-16

Betyg

Den hade sina ljusglimtar men fick läsa många sidor innan det blev något intressant. Tyvärr inte samma positiva känsla som hennes första böcker.

J

Jessica Appelqvist

2016-01-18

Betyg

Lite rörig i handlingen. Det blir för mycket hopp mellan tidsepokerna stundvis men annars är den rätt så bra.

T

Therése Lönneberg

2016-01-16

Betyg

Jag hade så stora förväntningar och boken levde inte riktigt upp till dem. Tyvärr.

Maria Klamas

2016-01-03

Betyg

Ja om vad handlade den här boken egentligen? Om drastiska förändringar, att ta chanser, att kämpa vidare eller vad? blev inte helt klok på den faktiskt... början var väldans seg, det var tidsklipp hit och dit som för mig inte var helt tydliga... men sen tog sig boken lite efter hand... men inte alls samma glöd och intresse som andra av Keyes...

E

Eva Sörensson

2015-12-15

Betyg

Kommentera...

Maria Jönsson

2015-11-27

Betyg

Märker redan efter några sidor att det inte fungerar. Jagformen gör det hela ännu värre. Förlåt Marian Keyes men detta är inte du. Klarar inte av den. Ger upp och återlämnar den till biblioteket.

K

Karin Löfstrand

2015-06-23

Betyg

150617: Gillar Keyes! Samma anda som tidigare böcker, dvs en del trams om att kvinnor enbart gillar skor och smink. Trots dessa brister även en hel del värdefull botten kryddat med lite humor.

Betyg

En bra marian Keyes bok i all sin enkelhet! Lätt att ta till sig, mycket humor och ironi. Typisk denne författare!

Britt-Marie Kullin

2015-02-01

Betyg

Betyg: 4,5 av 5.

Marian Keyes tillhör en av mina favoritförfattare. Hon har hittills gett ut femton böcker, och jag har läst fjorton av dom. Här är några länkar till dom senaste: ?Hemligheten på Mercy Close?, ?Oväntat besök på Star Street?, ?En förtjusande man?, ?Är det någon där??, och ?Tankar från sängkanten?.

Jag tycker mycket om Marian Keyes sätt att skriva. Jag gillar att böckerna är tjocka. Och jag gillar blandningen av ytligt och djupt. Jag vet att hennes böcker förut, (och kanske nu också?), har klassats som chick lit, men jag tycker att dom är så mycket mer än det.

Hennes nya bok, ?Kvinnan som stal mitt liv?, var precis lika bra som hennes tidigare böcker. Den innehåller både gripande scener, knepiga relationer, varm kärlek, skön humor, och starka kvinnoporträtt.

Så jag rekommenderar verkligen boken.