Krucifixmördaren

Carter, Chris

| 2017

Det enda hopp som återstår är att dö. Snabbt.En ung kvinnas kropp hittas i en övergiven stuga mitt inne i en stor skog utanför Los Angeles,  och kriminalinspektör Robert Hunter befinner sig plötsligt i en fasansfull mordutredning. Offret var naket och hängde mellan två trästolpar. Hon hade utsatts för sadistisk tortyr innan hon dött en oerhört plågsam död. All hud hade skalats bort från hennes ansikte ? medan hon fortfarande levde. I nacken hade någon skurit in ett egendomligt dubbelkors: Krucifixmördarens symbol.Men det är en omöjlighet. Krucifixmördaren avrättades nämligen två år tidigare efter att just Hunter jagat honom i flera år.Kan det vara en copycatmördare? Eller kan det otänkbara vara sant? Finns den riktiga mördaren fortfarande där ute, beredd att återigen ge sig ut på en ondskefull och våldsam jakt på nya offer, välja ut dem till synes slumpmässigt och håna Robert...

Magnus Carling

2022-08-20

Chris Carter skriver bra, levande och storyn är otäck. Lite för många POV-byten (även i mitten av ett perspektiv), men måste ändå läsas.

K

2020-08-16

Läs!

Jan Banan

2019-02-20

Varken författaren till denna bok eller uppläsaren håller den nivå som jag eftersöker bland thrillers, deckare eller spänningsromaner. En klichéartad historia som inte är något mer än som bäst en dussinutgåva.

Helena Nilsson

2018-08-24

Vidrig mördare, men så bra!

Helena Nilsson

2018-05-24

Grym och spännande, precis vad jag ville ha!

Micael Erneborg

2012-07-13

Otäck, välskriven, spännande. Allt man kan begära av en psykologisk thriller. Minst fyra plaus, men jag ger den en femma för att jag listade ut vem som var mördaren... Alla böcker som får mig att känna mig smart är värda en halv bonuspoäng! :)