Krigare utan minne

Krog, Niklas

| 2008

Flag from sv

11


Niklas Krog är Sveriges populäraste fantasyförfattare. För LL-förlaget har han tidigare skrivit bland annat Draksvärdet och Det mystiska molnet. Biko vaknar på en öde strand. Huvudet bultar och i tinningen gapar ett öppet sår. Var är jag, vem är jag? frågar han sig själv. Hans minnen är borta men han upptäcker snart att alla han möter antingen blir rädda eller försöker att döda honom. I en vildvuxen fantasyvärld, full av hårdföra människor och okända faror, måste Biko börja leta efter sig själv och sitt förflutna. Han minns glimtar av en våldsam kamp mot ett odjur i havet, en familj, barn. Vem är han egentligen? Ju mer han kommer ihåg desto räddare blir han för svaret ... Teckningar i färg av Mats Minnhagen.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

P

Pär Bjuggfält

2011-01-08

Betyg

En lättläst bok som ändå lyckas skapa tydliga bilder och är en mycket trevlig bok. En väldigt bra bok med ett bra språkligt sätt för att vara en lättläst bok.

Kristina S

2010-03-29

Betyg

Lättläst fantasy riskerar att låta en smula enfaldig, men det här är en bok som har både bra driv och hög mysteriefaktor, även om jag inte direkt slog frivolter över storyn.