Kraften

Pettersen, Siri

| 2016

Flag from sv

60


Spektakulär avslutning på kritikerrosad trilogi! Alla i Ginnungad visste vem hon var, eftersom hon till synes var själva symbolen för allt de hatade. Hon var Dreyris stora hopp. Beviset på att de alltid skulle styra enväldigt. Dreysil, det första landet, är en kall värld där svaghet föraktas. Det är också en del av Hirkasarv, hennes fars hemland, dit hon har återvänt för att rädda Ymslanden och Rime. Men de likföddas törst efter Kraften är enorm och Hirka inser att krigen som hon vill stoppa är oundvikliga. Kraften är tredje och avslutande delen i serien Korpringarna, en storslagen fantasyberättelse om makt, hat, högmod - och brinnande kärlek. I den avslutande boken återvänder hon åter till djupet och tyngden i sin stora berättartalang. Det är tajt, bilddrivet och väldigt spännande. Dagens Nyheter om Kraften Det är något magiskt med Siri Pettersens språk, så...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

E

Erik Horizon

2018-01-02

Betyg

Första boken var bäst, andra boken sämre och tredje var sämst i jämförelse. Men ändå läsvärd

S

Sandra Katby

2017-06-08

Betyg

Sista boken är helt klart den bästa, oförutsedda vändningar och väldigt bra skrivet. Full pott på denna! rekommenderas varmt!

Gunilla Jönsson

2017-02-21

Betyg

En fantastiskt bra serie med lite annorlunda karaktärer och handling.

Ebbe K

2017-01-06

Betyg

Siri Pettersen vet verkligen hur man ska avsluta en fantasytrilogi. Denna bok var fylld av spänning och fantastiska karaktärer som man helt enkelt inte kan sluta tänka på. Jag kunde knappt släppa den, när jag väl läste ut boken kunde jag inte sluta tänka på den och skulle lätt ge min vänstra hand för ännu en uppföljare. Bästa bok jag har läst.

Annika Olsson

2016-05-21

Betyg

Fantastiskt bra trilogi!
Välskriven och spännande.
Blir det ingen fortsättning på denna så ser jag ändå fram emot nästa från henne!

Malin H

2016-05-02

Betyg

Hirka kan vara en av mina bästa karaktärer någonsin ?