Konungens sändebud

Burlin, Tua

| 2022

Den unga Matilda har brutit sig in i fogdens borg för att hämta bevis på hans förräderi mot kung Gustav Vasa. Men Matilda infångas och fängslas. Riddare Trond, som i hemlighet är utsänd av kungen, fritar henne och tillsammans ger de sig av på en strapatsfylld ritt mot huvudstaden. Det är inte bara fogdens soldater de måste undkomma, utan också heta ? men otillåtna ? känslor som blossar upp allt häftigare mellan Trond och Matilda. Tua Burlins debutroman "Konungens sändebud" är första delen i en trilogi ? och en passionerad historisk romance när den är som allra bäst.

Alexander Eklundh

2024-07-03

En en historisk kärleksroman som utspelar sig på Gustav Wasas tid. kärleken mellan Trond och fången Tille flätas samman i en spännande historia som fångar läsaren ufrån förstat till sista sidan. Jag blev positivt överraskad av denna bok då jag inte brukar gilla kärleksromaner men här har författaren Tua Burlin lyckats med både spänning och kärlek som fångar läsaren på ett magiskt sätt.
Ser med vånda fram emot nästa del i denna trilogi.

💜 WoW denna bok var Riktigt Bra skriven
Jag satt som klistrad redan från första stund
Det är en Spännande Historisk Äventyrs Roman  som inte ger mig en Paus utan Ljudtonerna Flyger fram
Av mig så får den Fullpott
❤💚❤💚❤
Av 5st💜

Anna Piippolainen

2022-06-15

Det är en actionfylld romance som det ångar om. Den är snyggt skildrad, spännande, underhållande och självklart romantisk.