Ljudbok

Konsten att få mentala superkrafter

Fexeus, Henrik

| 2011

Flag from sv

74


I tidigare böcker har Henrik Fexeus lärt oss allt om hur vi med medvetna och omedvetna signaler påverkar varandra. Nu riktar han för första gången blicken inåt mot våra egna hjärnor och vår egen förmåga. Vi har alla stor outnyttjad kapacitet, om det så gäller att bli superfokuserad, få ett bättre minne eller att nå sina drömmars mål. I boken lär du dig vidare att fatta bättre beslut, läsa snabbare, kontrollera stress och nervositet, hitta harmonin, glädjen, och kickstarta din kreativitet.Henrik, populär tankeläsare och psykologisk manipulatör, har gång på gång i förbluffande demonstrationer visat hur elastisk den mänskliga hjärnan är och vilka fantastiska resultat vi alla kan åstadkomma genom enkel mental träning.Konsten att få mentala superkrafter är en konkret, rolig och ögonöppnande handbok, med ett tydligt löfte: Alla kan trimma sin hjärna och lära sig tanketekniker för att få ett rikare...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

F

fredrik spele

2019-11-17

Betyg

S

Saga Melander

2015-02-11

Betyg

Henrik...kärlek

Paula Henriksson

2013-06-23

Betyg

Inte så bra, hade svårt att hänga med.

Susanne Rydvald

2012-03-02

Betyg

Fexeus skulle läsa den själv - bara för att bli smartare, lyckligare och för att hitta meningen med livet utan att fortsätta skriva såna skräpböcker som den här.

P

Patrik Abrahamsson

2011-12-25

Betyg

Tämligen småseg under större delen, han ahade kunnat skriva den kortare, likt sina tidigare böcker och fått den mer intressant. Dock väldigt kul med minnesträningen närmare slutet!