Kom och hälsa på mig om tusen år : www.finistere.se : mars 2006 - april 2007

Malmsten, Bodil

| 2007

Flag from sv

258


Kom och hälsa på mig om tusen år är en fristående fortsättning på Hör bara hur ditt hjärta bultar i mig, min loggbok, dagslägesberättelse, journal. Fristående för att ingenting som har hänt förut har hänt igen, fortsättning för att ett nytt år har följt på det förra. Världen är gammal men det som händer är nytt. Vem hade trott att hela västvärlden ? inklusive Frankrike och Italien ? utan vidare skulle finna sig i rökförbud på barer och restauranger? Den här boken handlar inte om förändringen av västvärldens rökvanor, självklart inte, den handlar om sig själv, om sin författare, om sina läsare. En bok handlar om vad den handlar om och skulle jag ? med några ord ? kunna säga vad boken handlar om hade jag inte behövt skriva den. Bodil Malmsten, Finistère Rikt illustrerad i färg med fotografier och illustrationer av författaren och andra. ?Hör bara hur ditt...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Anna Christina

2019-10-20

Betyg

En bok att läsa. Om och om och om igen ...

Robert Johansson

2012-04-10

Betyg

"Bodil. Vad jag önskar att du vore min vän, svärmor eller något". Bodils sätt att se på livet är bara så fantastiskt inspirerande för oss alla.

Ida

2012-03-20

Betyg

Jag tycker om Bodil Malmstens loggböcker. Tankar, kommentarer och händelser som hon känner för att dela. Detta är andra loggboken jag läser, funderar på att läsa något annat av henne nästa gång. De som gillar Bodils texter kan jag rekommendera att läsa hennes blogg.