Ljudbok

Kobrans öga

I Kobrans öga dras den kontroversiella advokaten Ulrika Stål in i ett fall som inte bara rör sig om en läkemedelsskandal med förödande konsekvenser utan också tvingar henne att möta demoner ur det förflutna.Även om karriären går på räls och klackarna är lika höga som alltid har Ulrikas välordnade tillvaro förändrats radikalt. Skilsmässan är ett faktum och nu är det våning i stan och varannan helg med barnen som gäller - och naturligtvis passionen till kriminalkommissarie Nils-Petter Borge.Under en joggingtur på Djurgården en tidig höstmorgon gör hon en makaber upptäckt: från en kal gren dinglar en kvinnokropp. Ulrika håller huvudet kallt, tills hon plötsligt förstår vem den döda är. Viljelöst sveps hon med av minnen från en uppväxt hon gjort allt för att glömma. Kvinnan är hennes faster som Ulrika växte upp hos och som före sin död var en fruktad chef inom läkemedelsbranschen.Det...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Maria Johnson

2011-02-15

Betyg

En helt ok bok att lyssna på. Intrigen är tämligen väldisponerad och boken är ganska så spännande. På minussidan ligger dock inläsaren, varför måste många talböcker ha så tråkiga inläsare?

Sofia Åkerberg

2009-10-17

Betyg

Tja, vad ska man säga -- ganska standard. Den första Hensher jag läste vill jag minnas att jag tyckte var ganska bra men de har lagt av sig. Här är det falldeles ör många trådar (elaka (?) läkemedelföretag, barnmisshandel, jobbiga skilsmässor och åldersfientliga partier) som det aldrig liksom blir något helgjutet av.

Nej, när det skrivande jurister sparkar Tove Klackenberg stjärt än så länge!