Sookies pojkvän har varit väldigt distanserad på sistone. Han har inte ens befunnit sig i samma stat. Sookie vet inte riktigt var han är, men Eric tror sig ha en aning. Vilket leder till att Sookie hamnar i Jackson, Mississippi på den hetaste klubben i vampyrkretsar: Klubb Död. Flärd och fara, här minglar vampyrernas toppskikt. Och här hittar Sookie Bill, men hon tar honom på bar gärning i en svekfull handling. Ska hon rädda honom eller börja vässa en träpåle?Vampyrer och mysterier i en härlig mix, kryddat med heta känslor. Detta är bokserien bakom den populära teveserien True Blood, där bland annat Alexander Skarsgård har fått beröm för sin insats som vampyren Eric.Detta är den tredje delen om Sookie Stackhouse.
Det är lika fånigt som de tidigare i serien, om inte värre. Sookie tänder på allt och alla trots misshandel, svek och förolämpningar. Hon är arg och vill ligga. Solklar kombination.
Det här var den bästa hittills i serien. Fortfarande inte en riktigt bra bok, lite dåligt skriven och ganska stora problem med själva historien som har en del stereotypiska Hollywooddrag, men den var rolig nog för att jag skulle orka läsa den utan att ge upp.
Blev lika fast i den här boken som i de andra. Men jag blev så fruktansvärt irriterad på Bill, och även på Sookie som förlåter allt... Men men, trots det lika spännande och underhållande.
Jag tycker böckerna om Sookies strapatser är kul tidsfördriv. Det händer mycket. Man slipper pekpinnar och seriositet. Böckerna verkar skrivna bara för att läsaren ska kunna koppla av ett slag. För detta fungerar de alldeles utmärkt.