Klubb Död

Harris, Charlaine

| 2010

Flag from sv

449


Sookies pojkvän har varit väldigt distanserad på sistone. Han har inte ens befunnit sig i samma stat. Sookie vet inte riktigt var han är, men Eric tror sig ha en aning. Vilket leder till att Sookie hamnar i Jackson, Mississippi på den hetaste klubben i vampyrkretsar: Klubb Död. Flärd och fara, här minglar vampyrernas toppskikt. Och här hittar Sookie Bill, men hon tar honom på bar gärning i en svekfull handling. Ska hon rädda honom eller börja vässa en träpåle?Vampyrer och mysterier i en härlig mix, kryddat med heta känslor. Detta är bokserien bakom den populära teveserien True Blood, där bland annat Alexander Skarsgård har fått beröm för sin insats som vampyren Eric.Detta är den tredje delen om Sookie Stackhouse.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Helena Flemström

2018-04-25

Betyg

Jag gillar bok serien och tv-serien- Det skiljer sig en hel del

Betyg

Omläsning Jag bara älskar denna serie den har allt Nam Nam =)

Kamali 

2012-07-02

Betyg

Det är lika fånigt som de tidigare i serien, om inte värre. Sookie tänder på allt och alla trots misshandel, svek och förolämpningar. Hon är arg och vill ligga. Solklar kombination.

Miriam T

2011-11-03

Britta Persson

2011-10-11

Betyg

Betyget grundar sig på Månpockets översättning

Elisabet Ekdahl

2011-10-06

Betyg

Det här var den bästa hittills i serien. Fortfarande inte en riktigt bra bok, lite dåligt skriven och ganska stora problem med själva historien som har en del stereotypiska Hollywooddrag, men den var rolig nog för att jag skulle orka läsa den utan att ge upp.

Betyg

Trevlig bok som påminner väldigt mycket om Janet Evanovich's böcker. Lättläst och gör så att jag gärna läser fler böcker om Sookie Stackhouse.

Betyg

Denna del var lika bra som de tidigare tycker jag.
Så nu ger jag mig på nästa del, jag hoppas den delen är lika bra som de andra =)

Cindy Kempe

2011-05-01

Betyg

Blev lika fast i den här boken som i de andra. Men jag blev så fruktansvärt irriterad på Bill, och även på Sookie som förlåter allt... Men men, trots det lika spännande och underhållande.

G

Gunilla Jönsson

2010-10-18

Betyg

Väldgt underhållande läsning!

Elisabeth E

2010-04-10

Betyg

Jag börjar bli helt frälst i den här serien. Tredjen boken är inte lika bra som tvåan men den är ändå väldigt spännande. Eric är en solklar favorit!

Betyg

Långt ifrån ett litterärt mästerverk, men ytterst underhållande.

S

Solveig Perklen

2009-11-21

Betyg

Jag tycker böckerna om Sookies strapatser är kul tidsfördriv. Det händer mycket. Man slipper pekpinnar och seriositet. Böckerna verkar skrivna bara för att läsaren ska kunna koppla av ett slag. För detta fungerar de alldeles utmärkt.

F

Freddy K

2009-09-10

Betyg

Ett steg neråt från de första två böckerna. Handlingen står lite still och det blir inte lika spännande som man skulle önska.