
Vad ska vi äta till middag? En vanlig fråga för alla barnfamiljer. Tillhör du dem som har tröttnat på att servera korv och köttbullar? Klara Desser har i samarbete med kostexperten Kerstin Hultén tagit fram goda middagstips som är både hälsosamma och näringsriktiga. Det kommer ständigt nya larmrapporter om hur osunt leverne hos dagens barn och ungdomar kommer att leda en stor del av dem in i ”ålders sjukdomar” redan i unga år. Det finns en mängd ”icke mat” som innehåller massor av energi men som saknar näring och som kroppen och hjärnan fungerar dåligt av. Detta gäller t ex glass, bullar, kakor, sockrade mellanmål som färdiga ”frukt”-soppor, flingor samt chips och läsk. Vi äter 43 kilo socker per person och år och 80% kommer från hel- och halvfabrikat. Idag vet vi hur viktigt det är att introducera en bra livsstil hos barn tidigt. Precis som i Klara...
Visa mer
Recensioner
Bli först med att recensera denna bok