Kladdkakor

Öhrn, Maria

| 2003

Flag from sv

83


Många är vi som älskar kladdkakor. Kladdkakan är i all sin enkelhet en genialisk kaka: den är underbart god, snabb och lätt att svänga ihop och görs på ingredienser man oftast har hemma. Alla har nog något recept på kladdkaka hemma, men det är inte alla som tänker på hur mycket kladdkakan kan varieras i form, smak och konsistens. I den här boken finns recept på allt möjligt som är kladdigt och gott, gärna med choklad i, men också kolakaka, vit chokladkaka, blåbärsbrownies m.m. Dessutom finns recept på fettsnål kladdkaka och mikrokladdkaka. Författaren Maria Öhrn arbetar som konditor på Grand Hôtel i Stockholm. 26 färgfoton, 32 recept.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

I

Ingela Johansson

2016-12-19

Betyg

Härliga kladdkakor i alla möjliga former. Lätt att följa recepten och lyckas

Annie Fredriksson

2010-03-20

Betyg

De sega chokladrutorna i denna bok är helt oslagbara

Å

Åsa Leanderson

2010-02-26

Betyg

Maria Öhrn kan sin sak må man säga! Ur goda recept på läckra kladdkakor!

Yvonne Larsson

2009-06-27

Betyg

Vem gillar inte kladdkakor?