Kiss me first

Leila har aldri møtt Tess, men hun vet mer om Tess enn hun vet om noen andre i hele verden. Hun har lest alle e-postene hennes, undersøkt fortiden hennes og spurt Tess om alle detaljene i livet hennes. Tess har aldri møtt Leila. Men hvis hun skal unnslippe verden uten at noen legger merke til det, må hun sette all sin lit til henne.I begynnelsen synes Leila det er lett å anta identiteten til Tess, og ingen har grunn til å tvile på henne. Men Leila oppdager snart at en person rommer langt mer enn summen av sine livsfakta, og at det er ting i livet du bare kan lære noe om gjennom egen erfaring ...«Skremmende klaustrofobisk og enormt engasjerende.»The GuardianLottie Moggach jobber som frilansjournalist i London. Hun har arbeidet for The Times, Elle og London Paper. Kyss meg først er hennes første roman.

Hanna Johansson

2016-09-05

Mycket bra och annorlunda story. Högt tempo och lättläst utan att på något sätt förlora djup.

Monika W

2014-04-13

När jag fick den här boken så kände jag att detta kunde vara helt rätt för mig. Jag har alltid fascinerats av Internet och faran av att vistas där, med all information som man får och ger. Läs mer på http://bokslut.blogspot.se/2014/04/kyss-mig-forst-av-lottie-moggach.html

Britt-Marie Kullin

2013-12-26

Betyg: 4,5 av 5.

Den här boken tyckte jag mycket om. Den kändes väldigt aktuell och i tiden.

Boken var välskriven och lättläst. Mycket fängslande var den också, och jag hade svårt att lägga den ifrån mig.

Spännande och psykologisk, och lite annorlunda, det var den också.

Jag rekommenderar verkligen boken.